Semnificatia Zmeu In Vis Semnifica

revolut50delei

Zmeu

1 In traditia chineza, zmeul simbolizeaza vantul si, chiar si in zilele noastre, este vazut ca un simbol al libertatii. Prin urmare, a visa ca lansam un zmeu si il lasam sa zboare semnifica o amintire a zilelor lipsite de griji ale copilariei, cand nu aveam nici un fel de responsabilitati. Adeseori culoarea zmeului (vezi si Culori) este un aspect important, la fel ca fi materialul din care acesta este confectionat.

2 Atunci cand inaltam un zmeu, depindem de bunul-plac al vantului, asta daca nu cumva avem o oa- recare pricepere in acest domeniu. In vis, aceasta imagine sugereaza ca suntem stapani pe situatie.

3 Zmeul simbolizeaza nevoia sau recunoasterea libertatii spirituale aflate la indemana visatorului, adica faptul de a fi liber de orice constrangeri si de a trage singur de propriile-i sfori.

Zmeu , Vis cu Zmeu , am visat Zmeu , talmacire vis cu Zmeu , interpretare vise cu Zmeu , Zmeu in vis, semnificatie Zmeu in vis, ce inseamna daca visez Zmeu , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Zmeu , visez Zmeu , am visat Zmeu , semnificatie Zmeu in visul meu.