Semnificatia Zid In Vis Semnifica

revolut50delei

Zid

1 In vis, zidurile indica limitarile pe care ni le impunem singuri. Ele pot fi create ca mecanisme de aparare sau ca structuri de sprijin si, uneori, este important pentru interpretarea visului sa ne dam seama daca zidurile au fost ridicate pentru a ne tine inauntru, sau pentru a-i mentine pe ceilalti afara.

2 Zidul mai poate simboliza o linie despartitoare, o demarcate intre interior si exterior, intre intimitate si incredere fatisa. O gaura din zid poate sugera o bresa in incredere sau in intimitate. Daca zidul ne tine captivi, suntem prizonierii propriilor temeri si dificultati. Daca zidul apare si dispare, ne-am ocupat doar partial de problema.

3 Zidul simbolizeaza granitele unui spatiu sacru. Trebuie sa fim constienti de propriile limite.

Zid , Vis cu Zid , am visat Zid , talmacire vis cu Zid , interpretare vise cu Zid , Zid in vis, semnificatie Zid in vis, ce inseamna daca visez Zid , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Zid , visez Zid , am visat Zid , semnificatie Zid in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -