Semnificatia Zi In Vis Semnifica

revolut50delei

Zi

1 Visand trecerea unei zile sau pe cea a timpului, nu facem decat sa tragem un semnal de alarma ca trebuie sa masuram timpul dedicat unei anumite actiuni sau situatii, sau ca trebuie sa actionam inainte ca ceva rau sa se intample.

2 In vise, imaginilor referitoare la timp nu li se acorda o semnificatie speciala, asa incat faptul de a observa ca timpul este o cantitate masurabila sugereaza mai degraba ca reflectam asupra duratei vietii noastre.

3 Vechea zicala conform careia „in politica, o zi inseamna foarte mult timp“ il ajuta, intr-o oarecare masura, pe cel care are visul respectiv sa inteleaga ca o zi din viata noastra reprezinta o perioada mult mai lunga decat am fi tentati sa credem prin prisma semniflcatiilor pe care evenimentele respectivei zile o capata pentru noi.

Zi , Vis cu Zi , am visat Zi , talmacire vis cu Zi , interpretare vise cu Zi , Zi in vis, semnificatie Zi in vis, ce inseamna daca visez Zi , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Zi , visez Zi , am visat Zi , semnificatie Zi in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -