Semnificatia Zeite In Vis Semnifica

revolut50delei

Zeite

1 Visele in care suntem pusi fata in fata cu prezente ale unor zeite mitice reprezinta o cale de a ne pune in legatura cu imaginile arhetipale ale feminitatii (vezi si Arhetipuri). In visul unei femei, aparida unei zeite scoate la lumina legatura, realizata la nivelul subconstientului, care exista intre toate femeile si fiintele feminine. Este vorba despre o anume nota de mister, de secret impartasit, o caracteristica de o forta extraordinara, imperceptibila, aflata in psihicul femeii. In stare de veghe, aceasta este calitatea care le ingaduie femeilor sa se organizeze intre ele ca o comunitate sau ca o retea, pentru implinirea unui tel comun. Prin urmare, imaginea zeitelor prezenta in vis reprezinta recunoajterea dreptului nostru de inidere in cadrul acestui grup. In visul unui barbat, figura zeitei reprezinta toate acele lucruri de care se teme acesta in legatura cu notiunea de putere feminina. De asemenea, in mod obisnuit, un astfel de vis ii ofera si informatii referitoare la viziunile sale timpurii asupra femeilor, prin prisma experientei cu propria mama.

2 In toate culturile lumii se recunoaste existenta multor zeite. Unele dintre ele sunt percepute ca fiind distructive, precum Kali, Bast si Lilith, in vreme ce altele, precum Atena si Hermia, sunt conside-rate prezente benefice. Acestea din urma, la care femeile se raporteaza cel mai mult, sunt urmatoarele: Afrodita, zeita dragostei si a frumusetii, le impulsioneaza pe femei sa fie creatoare si sa procreeze. Ea este cea care guverneaza frumusetea si placerea in dragoste. Artemis, zeita lunii, simbolizeaza spiritul feminin independent orientat spre succes. Adesea, este reprezentata in postura de vanator. Atena este zeita intelepciunii si a strategiei. Este rationala si sigura pe sine si se lasa condusa mai degraba de facultatile sale intelectuale decat de emotii. Demetra arhetip si zeita a maternitatii si a fertilitatii, scoate in evidenta impulsul natural al femeii de a le da copiilor sai sprijinul fizic si spiritual. Hera, zeita casniciei, denota femeia al carei tel prioritar este acela de a-si gasi un sot si de a se casatori, orice alte roluri sociale capatand o importanta secundara. Hesda, zeita inimii, simbolizeaza femeia rabdatoare care-si afla statornicia in izolare. Emana un sentiment al plenitudinii. Persefona, care, in ultima instanta, este stapana lumii de dincolo, dar asta doar pentru ca si-a renegat statutul de fiica a Demetrei, exprima inclinatia femeii spre nevoia de a fl pe plac si de a se pune in slujba altora. Purtarea supusa si pasivitatea ei trebuie sa se preschimbe in capacitatea de a-si asuma responsabilitatea pentru ceea ce este.

3 Din punct de vedere spiritual, femeile sunt capabile sa stabileasca legaturi bazate pe intuitie cu toate laturile esentiale ale personalitatii lor. Astfel, femeia reuseste sa ajunga la o mai buna intelegere a propriei structuri sufletesti si sa valorifice toate atributele fiintei sale in viata de zi cu zi.

Zeite , Vis cu Zeite , am visat Zeite , talmacire vis cu Zeite , interpretare vise cu Zeite , Zeite in vis, semnificatie Zeite in vis, ce inseamna daca visez Zeite , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Zeite , visez Zeite , am visat Zeite , semnificatie Zeite in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -