Semnificatia Vierme In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Vierme

 

1 Simbolul cel mai cunoscut al viermelui este unul falic. In functie de atitudinea fata de sexualitate a celui care viseaza, ar putea sugera un sentiment de amenintare. Viermele nu este vazut neaparat ca fiind curat.

 

2 Viermele din vis mai poate scoate la lumina sentimente si lucruri nesemnificative, fie ca sunt ale noastre, fie ca apartin altora. Daca viermele din vis este mai mare decat noi insine, este sugerat faptul ca ne simtim inferiori. Daca suntem constienti de pamantul pe care il elimina viermele, adica pamantul care a trecut prin corpul viermelui, aceasta imagine indica faptul ca suntem capabili sa ne schimbam viata in ceva mult mai fertil.

 

3 A fi dat la viermi este o metafora a mortii, asa ca trebuie sa fim constienti ca, la nivel spiritual, schimbarile pot avea loc repede.

Vierme – boala molipsatoare, cearta; -calcand- iti alungi pe cel mai bun prieten;- de cadavre- ploaie;- cazand de pe frunze- oameni rai in jur;- de matase- bogatie, castig in curand;- de matase in gogoasa sa- clevetiri;- de pamant- vei fi pagubit;- tarandu-se- timp cald si ploaie;- vazand- timp ploios.

 Vierme – cearta si intamplari legate de o boala.

Viermi – Daca visezi viermi este semn ca vei avea noroc, in special daca faci lucruri creative.

 Viermi – In traditia occidentala se zice ca asemenea vis scarbos iti prevesteste noroc. Vechii persi aveau pentru acest vis o explicatie total opusa: pentru ei, viermii prevesteau evenimente si certuri legate de boala cuiva. Potrivit traditiei romanesti, viermii prevestesc timp cald si ploios, rodnicie, iar viermii de matase prevestesc castiguri.

Vierme , Vis cu Vierme , am visat Vierme , talmacire vis cu Vierme , interpretare vise cu Vierme , Vierme in vis, semnificatie Vierme in vis, ce inseamna daca visez Vierme , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Vierme , visez Vierme , am visat Vierme , semnificatie Vierme in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: