Semnificatia Vampir In Vis Semnifica

visepufoase.ro vivacredit.ro

 

Vampir

 

1 Vampirul ne apare in vis in perioadele de suprasolicitare, cand simtim ca nu suntem capabili sa ducem la bun sfarsit ceea ce ni se cere. In sensul figurat, ne simtim secatuiti de puteri. Vampirul sau cel care suge sangele reprezinta o figura de temut in viata noastra, simbolizand o intrupare a raului.

 

2 Adeseori, teama de relatii emotionale si sexuale poate fi reprezentata in vis sub forma unui vampir. Din moment ce natura umana are inca o temere fata de necunoscut, simbolurile stravechi care au reprezentat aceasta temere pot aparea inca in vise. Spiritul rau care se infrupta din energia vitala a tinerilor este adesea redat de imaginea vampirului.

 

3 Vampirul poate reprezenta raul care ne ameninta viata. Este posibil ca cel care viseaza sa aiba o perspective fantastica asupra taramului raului si sa doreasca sa isi tempereze gandurile.

Vampir – – De visezi vampir te intampina ceva neplacut, esti bantuit de probleme si temeri;
– Daca esti  muscat de un vampir- intalnire neplacuta.
– Daca in vis tu esti un vampir – struneste-ti sentimentele, dorintele si pasiunile.
– Vampir omorat – fii optimist, vin timpuri mult mai bune.
– Privind un vampir – abuz de bunurile noastre, de persoana noastra
– Vazand vampiri – intamplari neplacute.

 Vampir – Daca visezi ca un vampir iti suge sangele inseamna ca vei trece prin experiente neplacute si ca nu te vei putea bizui pe toti amicii tai.Daca visezi ca omori vampirul inseamna ca vei avea noroc in dragoste.

vivacredit.ro
Vampir , Vis cu Vampir , am visat Vampir , talmacire vis cu Vampir , interpretare vise cu Vampir , Vampir in vis, semnificatie Vampir in vis, ce inseamna daca visez Vampir , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Vampir , visez Vampir , am visat Vampir , semnificatie Vampir in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: