Semnificatia Usturoi In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Usturoi

 

1 In vremurile stravechi, usturoiul era la loc de cinste. Datorita formei sale si a multiplelor parti din care este formata capatana de usturoi, adesea era vazut ca un simbol al fertilitatii, in vreme ce mirosul ii castigase reputatia de prezenta protectoare. Prin urmare, un vis despre usturoi poate fi pus in legatura cu oricare dintre aceste doua semnificatii.

 

2 In calitate de talisman, usturoiul joaca un rol important in alungarea spiritelor rele. Din punct de vedere al proprietatilor sale tamaduitoare, ocroteste regiunea inimii si, drept urmare, ne protejeaza impotriva fricii.

 

3 Usturoiul simbolizeaza farmecele, vrajitoria.

Usturoi – te vei casatori cu o femeie frumoasa;- alb- vei gasi ceva valoros, sau ceva ce ai pierdut de mult; -mancand- cearta in familie;- mirosind- vei face un lucru neobisnuit;- pisand- necazuri;-vazand cum se curata- actiuni neobisnuite;- visand- grija mare.

 Usturoi – In traditia araba se spune ca daca visezi usturoi, vei avea de-a face cu banii obtiunuti pe cai necinstite. Si in traditia romaneasca a interpretarii viselor usturoiul are semnificatii neplacute: de vei mirosi usturoi, in vis necazuri vei avea in viata reala, iar de te vei visa mancand usturoi vei face o boacana.

Usturoi , Vis cu Usturoi , am visat Usturoi , talmacire vis cu Usturoi , interpretare vise cu Usturoi , Usturoi in vis, semnificatie Usturoi in vis, ce inseamna daca visez Usturoi , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Usturoi , visez Usturoi , am visat Usturoi , semnificatie Usturoi in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: