Semnificatia Urzica / urzici In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Urzica

 

1 Urzica sugereaza existenta unei situatii dificile din care trebuie sa iesim. Poate fi vorba despre un sentiment de iritare, mai ales daca nu reusim sa interactionam cu ceilalti sau cu mediul in care traim. O bucata de pamant impanzita de urzici, in mijlocul careia ne aflam, indica o problema de comunicare. Este posibil ca cei din jurul nostru sa spuna despre noi cuvinte care ne ranesc.

 

2 Urzicile sunt plante salbatice, care irita pielea. O astfel de iritare sugereaza ca ne-am ingaduit un comportament social sau sexual excesiv. Exista un anumit punct in care lucrurile scapa de sub control. Urzicile mai pot indica si o oarecare forma de vindecare, fie prin mineralele si vitaminele asimilate consumandu-le, fie prin stimularea produsa de aplicatiile locale. Medicina populara recomanda adeseori aplicarea cataplasmelor de urzici pentru a stimula circulatia sangelui in organism.

 

3 In termeni spirituali, urzica este considerata o planta protectoare impotriva raului. De asemenea, este folosita in ritualurile de purificare, iar despre urzicile proaspete se spune ca ajuta la vindecarea unei persoane bolnave.

Urzica / urzici – Daca visezi urzici nu este un vis prea bun.
– Daca umbli prin urzici – este semn ca tot ce vei intreprinde va da roade doar dupa multa munca.
– Daca te loveste cineva cu o urzica – prosperitate inseamna.
– Visezi ca strangi urzici – fapte necugetate.
– Pentru cei indragostiti – tradare dar nu din partea partenerului.

Urzica / urzici , Vis cu Urzica / urzici , am visat Urzica / urzici , talmacire vis cu Urzica / urzici , interpretare vise cu Urzica / urzici , Urzica / urzici in vis, semnificatie Urzica / urzici in vis, ce inseamna daca visez Urzica / urzici , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Urzica / urzici , visez Urzica / urzici , am visat Urzica / urzici , semnificatie Urzica / urzici in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: