Semnificatia Urmarire In Vis Semnifica

revolut50delei

Urmarire

1 Daca visam ca urmarim ceva sau pe cineva, interpretarea poate fi aceea ca avem nevoie sa ne implicam intr-o cauza sau intr-o mica cruciada personala, care sa ne ajute sa dobandim sentimentul identitatii sinelui. Aspiram la pozitia de conducator sau suntem constienti ca putem cadea sub influenta altor oameni. Mai poate indica, mai cu seama daca este vorba despre o situatie legata de locul de munca, faptul ca ne simtim mai confortabil in postura de subaltern decat in cea de sef.

2 Atunci cand visam ca suntem urmariti, trebuie sa stabilim daca acel ceva sau cineva care ne urmareste este de natura pozitiva sau negativa. Daca avem de-a face cu o forta negativa, visul releva fap-tul ca trebuie sa ne facem ordine printre vechi temeri, indoieli sau amintiri. Daca prezenta din spatele nostru este perceputa ca fiind pozitiva, semnificatia ei este aceea ca trebuie sa luam initiativa sau sa identificam in noi impulsurile sau motivatiile care ne conduc.

3 Cel care viseaza constientizeaza fie nevoia, fie acceptarea posturii de „discipol“.

Urmarire , Vis cu Urmarire , am visat Urmarire , talmacire vis cu Urmarire , interpretare vise cu Urmarire , Urmarire in vis, semnificatie Urmarire in vis, ce inseamna daca visez Urmarire , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Urmarire , visez Urmarire , am visat Urmarire , semnificatie Urmarire in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -