Semnificatia Unsoare In Vis Semnifica

revolut50delei

Unsoare

1 Unsoarea pe care o percepem in vis poate fi interpretata ca un mod de a ni se atrage atentia ca intr-o anumita situatie nu am fost atat de vigilenti pe cat ar fi trebuit. Am creat niste circumstante care nu ne ofera nici un avantaj, care pot fi „alunecoase“ si stanjenitoare.

2 Ar trebui sa ne folosim mai bine puterea de discernamant inainte de a ne expune riscurilor. Unsoarea mai poate semnifica si faptul ca lucrurile devin mai usoare pentru noi.

3 In vise, unsorii i se pot atribui doua semnificatii din sfera spiritualului. Poate sugera fie simplici- tate, fie maculare. Interpretarea ii apartine visatorului si, in functie si de celelalte elemente ale visului, acesta poate decide care dintre cele doua variante este cea aplicabila.

Unsoare , Vis cu Unsoare , am visat Unsoare , talmacire vis cu Unsoare , interpretare vise cu Unsoare , Unsoare in vis, semnificatie Unsoare in vis, ce inseamna daca visez Unsoare , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Unsoare , visez Unsoare , am visat Unsoare , semnificatie Unsoare in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -