Semnificatia Uniforma In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Uniforma

 

1 A visa uniforme sugereaza identificarea cu un anumit rol sau tip de autoritate. Oricat de rebela ar fi o anumita latura a personalitatii noastre, aceasta trebuie sa se conformeze cu ideile si credintele grupului social din care facem parte. Daca ne visam pe noi insine imbracati in uniforma, acest lucru indica sentimentul de apartenenta.

 

2 Deseori, in grupuri, dreptul de a purta uniforma trebuie castigat. Cand visam ca ne aflam intr-un grup de oameni imbracati in uniforma, inseamna ca ne-am castigat dreptul la recunoastere.

 

3 Identificarea unui scop spiritual.

Uniforma – ocazii bune pentru viata si activitatea ta;- avand- vei primi o veste confuza,- de soldat- relatii bune cu cei din jur;- de soldat descompletata- nemultumire;- de scolar- afaceri importante;- imbraci o- vest bune;- purtand- glorie, celebritate;- vazand- aventuri.

Uniforma , Vis cu Uniforma , am visat Uniforma , talmacire vis cu Uniforma , interpretare vise cu Uniforma , Uniforma in vis, semnificatie Uniforma in vis, ce inseamna daca visez Uniforma , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Uniforma , visez Uniforma , am visat Uniforma , semnificatie Uniforma in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: