Semnificatia Unguent In Vis Semnifica

revolut50delei

Unguent

1 Acest tip de vis sugereaza ca trebuie sa acordam atentie acelei parti din noi care are nevoie de ceva sau care ne poate aduce vindecarea. Tipul de unguent ne va oferi indicii asupra felului in care trebuie sa actionam. De exemplu, daca visam un unguent ce apartine unei marci cunoscute inseamna ca nu este vorba de o vindecare deosebita, in vreme ce un unguent preparat special pentru visitor indica necesitatea unui tratament anume.

2 Inca din vechime, alifiile erau folosite pentru pastrarea sanatatii si pentru prevenirea aparitiei bo- lilor. Adeseori, intrebuintarea acestora era un insemn al respectului, iar aceasta simbolistica ramane valabila in lumea viselor pana in zilele noastre.

3 Unguentul poate sugera nevoia noastra spirituala de a ingriji si de a tamadui sau, dimpotriva, de a fi ingrijiti.

Unguent , Vis cu Unguent , am visat Unguent , talmacire vis cu Unguent , interpretare vise cu Unguent , Unguent in vis, semnificatie Unguent in vis, ce inseamna daca visez Unguent , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Unguent , visez Unguent , am visat Unguent , semnificatie Unguent in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -