Semnificatia Ulei In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Ulei

 

1 Interpretarea depinde de tipul de ulei pe care il observam in vis. Uleiul de gatit semnifica adeseori eliminarea sau inlaturarea neintelegerilor pe care le avem in prezent sau o modalitate de a pune laolalta elemente diferite. Uleiul de masaj sugereaza ingrijire si atentie, in vreme ce uleiul de motor scoate in evidenta abilitatea de a fi mereu in centrul lucrurilor.

 

2 Din perspective psihologica, este posibil sa admitem existenta unei situatii care poate fi rezolvata doar daca reusim sa eliminam din ea incurcatura nervoasa sau stresanta.

 

3 In plan spiritual, uleiul semnifica daruire si devotament.

Ulei – pierdere de neanlaturat;- arzand- fa economii; – de floarea soarelui- prosperitate;- de gatit varsand- pierderi banesti;- de in- semn bun;- de masline- lucruri bune la serviciu;- lucrezi cu- necaz;- intrebuintand- sanatate;- murdar si lasa pete pe ceva- avutie prin inselaciune;- pictura in- vei avea dificultati;- scapat pe jos- vei scapa de necazuri;- spargerea unui vas cu- nenorocire;- varsat pe cap- inaltare mai sus decat altii;- vegetal- bucurie.

 Ulei – daca visezi ca folosesti uleiul in orice fel,semnul este rau; visul este mai putin rau ptr.femei, pictori si alte persoane care folosesc uleiul in mod firesc.

 Ulei de masline

– Daca in vis ai cumparat, gatit sau mancat ulei de masline inseamna ca te asteapta lucruri bune.

– Daca in vis ai imprastiat sau varsat ulei de masline inseamna ca te asteapta necazuri si probleme.

– Visul in care pui ulei de masline pe salate prevesteste dragoste la prima vedere.

Ulei , Vis cu Ulei , am visat Ulei , talmacire vis cu Ulei , interpretare vise cu Ulei , Ulei in vis, semnificatie Ulei in vis, ce inseamna daca visez Ulei , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Ulei , visez Ulei , am visat Ulei , semnificatie Ulei in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: