Semnificatia Ulcer In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Ulcer

 

1 Ulcerul este o rana care se vindeca foarte greu. Astfel, in vis, ea poate simboliza necesitatea de a vindeca o mare durere. Atunci cand visam ca cineva sufera de ulcer la stomac, de pilda, acest lucru sugereaza o problema emotionala, in timp ce o ulceratie a gurii sugereaza anumite probleme de comunicare sau ideea ca nu ne putem face inteles in fata celor din jur.

 

2 Daca visam ca altcineva sufera de ulcer, inseamna ca, din punctul nostru de vedere, acea persoana nu stie ca se afla intr-o dilema in care si noi suntem implicati.

 

3 Ulcerul reprezinta o inflamatie. Din punct de vedere spiritual, sugereaza o rana profunda a spiri- tului sau o dilema spirituala.

Ulcer – grija, necaz;- avand- esti impulsiv.

Ulcer , Vis cu Ulcer , am visat Ulcer , talmacire vis cu Ulcer , interpretare vise cu Ulcer , Ulcer in vis, semnificatie Ulcer in vis, ce inseamna daca visez Ulcer , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Ulcer , visez Ulcer , am visat Ulcer , semnificatie Ulcer in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: