Semnificatia Ucidere In Vis Semnifica

revolut50delei

Ucidere

1 A visa ca suntem ucisi este un mod prin care ni se sugereaza faptul ca suntem supusi unei influente, de obicei venite din afara, care face ca noi sau anumite laturi ale personalitatii noastre sa nu poata functiona la nivelul maxim de eficienta. A ucide pe cineva in vis reprezinta o incercare de a ne scutura de influenta pe care respectiva persoana o manifesta asupra noastra.

2 Actul de a ucide pe cineva reprezinta o solutie extrema de rezolvare a unei probleme. O astfel de manifestare in vise sugereaza nevoia de violenta ce-l caracterizeaza pe visator, mai ales daca aceasta este indreptata impotriva propriei persoane. Poate ca unica rezolvare a unei situatii dificile este aceea de a „omori“ o parte a fiintei sale. In acest caz, nu poate fi defel negat potentialul violent al celui care viseaza, in ciuda faptului ca impulsul acesta poate fi unul gresit.

3 O ucidere la nivel spiritual si, prin urmare, un sacrificiu, sunt aspectele sugerate prin aceste imag- ini. Cel care viseaza ar trebui sa constientizeze ca ceea ce considera a avea valoare pentru el mai are nevoie de ocrotire, ca nu cumva acel lucru sa se piarda.

Ucidere , Vis cu Ucidere , am visat Ucidere , talmacire vis cu Ucidere , interpretare vise cu Ucidere , Ucidere in vis, semnificatie Ucidere in vis, ce inseamna daca visez Ucidere , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Ucidere , visez Ucidere , am visat Ucidere , semnificatie Ucidere in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -