Semnificatia Tutun In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Tutun

 

1 Aparitia tutunului in vis poate avea mai multe interpretari. Depinde, in primul rand, daca cel care viseaza este fumator sau nu. Daca este fumator, atunci tutunul din vis poate fi un mod de relaxare. Daca nu, atunci simbolistica are mai degraba de-a face cu intrarea intr-o anumita stare de spirit. Daca visam ca fumam pipa, acest lucru poate trimite la anumite probleme legate de masculinitate.

 

2 Se zice ca pieile rosii folosesc tutunul pentru a alunga spiritele rele si este adevarat ca, intr-o prima faza, tutunul iti schimba starea de spirit. In vis, semnificatia acestei schimbari este mai puternica.

 

3 Putem privi tutunul din perspectiva aparitiei anumitor viziuni. Ideea care se desprinde de aici este ca cel care viseaza poate fi atras de ideea de spiritualitate, dar inca nu a gasit calea potrivita de a accede la ea.

Tutun – placere efemera, nefericire in dragoste;- avand- iluzii desarte;- fumand- izbanda,- tu fumezi- vei face scandal.

Tutun , Vis cu Tutun , am visat Tutun , talmacire vis cu Tutun , interpretare vise cu Tutun , Tutun in vis, semnificatie Tutun in vis, ce inseamna daca visez Tutun , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Tutun , visez Tutun , am visat Tutun , semnificatie Tutun in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: