Semnificatia Turn In Vis Semnifica

revolut50delei

Turn

1 In vis, turnul reprezinta de obicei o structura pe care am dezvoltat-o de-a lungul existentei noastre. Poate fi vorba despre o atitudine launtrica sau exterioara. Cand visam un turn fara usa, ni se sugereaza ca nu ne aflam in contact cu sinele launtric. Un turn fara ferestre semnifica faptul ca nu suntem in stare sa ne percepem si sa ne apreciem calitatile exterioare sau interioare. Un turn de fildes sugereaza o abordare inocenta a vietii. Un turn patrat indica o abordare practica asupra vietii, pe cand unui rotund este asociat cu un simbol spiritual. Turnul rotund din varful unei cladiri patrate indica imbinarea dimensiunii spirituale cu cea practica.

2 Din punct de vedere psihologic, interpretarea ar fi aceea ca daca vrem sa ne traim viata din plin, trebuie sa ne intelegem propriul „turn“. In vise poate aparea, initial, in plan indepartat, pentru ca apoi distanta sa se reduca. Poate fi important si cum ajungem in turn. Pasii mici sugereaza usurinta cu care ne putem explora sinele. Pasii anevoiosi denota, intr-o oarecare masura, izolarea. Daca usa este blocata, cel care viseaza nu este pregatit sa-si exploreze subconstientul. Daca usa este inchisa, trebuie sa depuna un efort pentru a reusi sa intre. Daca inauntrul tumului este intuneric, acest lucru sugereaza ca teama de subconstient persista. Cel in cauza ar trebui sa interpreteze si alte simboluri. Camera ascunsa din turn are o semnificatie similara cu cea a incaperii ascunse dintr-o casa.

3 Turnul este ambivalent in sens spiritual, din moment ce este un simbol feminin, prin adapostul pe care il ofera, si unui masculin, prin forma. Marcheaza o ascensiune catre sferele spirituale, descinzand, in acelafi timp, din pragmatic.

Turn , Vis cu Turn , am visat Turn , talmacire vis cu Turn , interpretare vise cu Turn , Turn in vis, semnificatie Turn in vis, ce inseamna daca visez Turn , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Turn , visez Turn , am visat Turn , semnificatie Turn in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -