Semnificatia Tunet In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Tunet

 

1 Visul in care auzim un tunet poate anunta o potentiala criza emotionala. Este posibil sa fi adunat o anumita cantitate de energie care, la un moment dat, se va descarca. Cand auzim tunetul de la distanta, inseamna ca mai avem timp sa ne pastram controlul intr-o situatie care presupune un anumit grad de risc.

 

2 Tunetul a fost dintotdeauna un simbol al unei puteri si al unei energii extraordinare. Asociat cu fulgerul, era perceput ca o unealta a zeilor. Putea aduce nenorocire si dezastru, dar si purificare.

 

3 Din punct de vedere spiritual, bubuitul tunetului poate sugera o furie adanca sau, in cazuri extreme, mania Divinitatii.

Tunet – Visul ne vorbeste despre o stire sau o noutate placuta.

Tunet , Vis cu Tunet , am visat Tunet , talmacire vis cu Tunet , interpretare vise cu Tunet , Tunet in vis, semnificatie Tunet in vis, ce inseamna daca visez Tunet , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Tunet , visez Tunet , am visat Tunet , semnificatie Tunet in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: