Semnificatia Tron In Vis Semnifica

revolut50delei

Tron

1 Cand visam ca stam pe un tron, ne recunoastem dreptul de a ne exercita autoritatea. Daca tronul este gol, nu suntem pregatiti sa ne asumam responsabilitatea fata de propria persoana. Cand altcineva se afla pe tron este posibil sa ii fi pasat acelei persoane responsabilitatea care ne-ar fi revenit noua.

2 Tronul este un simbol al autoritatii sau al puterii. In vis, el poate reprezenta tendinta de integrare intr-un grup sau in societate. Este posibil sa exprime, totodata, necesitatea de a prelua conducerea unui proiect. Tronul este, de obicei, un indiciu ca ati preluat controlul pe toate planurile existentiale, atat spirituale, cat fi fizice.

Tron , Vis cu Tron , am visat Tron , talmacire vis cu Tron , interpretare vise cu Tron , Tron in vis, semnificatie Tron in vis, ce inseamna daca visez Tron , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Tron , visez Tron , am visat Tron , semnificatie Tron in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -