Semnificatia Trepte In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Trepte

 

1 In aproape toate cazurile, prezenta treptelor in vis sugereaza efortul necesar pentru a reusi. Urcarea treptelor indica incercarea de a face ca lucrurile sa mearga mai bine sau de a le imbunatati, in vreme ce coborarea treptelor semnifica intoarcerea fie spre trecut, fie spre subconstient. Aceasta actiune are in vis o semnificatie pozitiva, in sensul ca ni se atrage atentia asupra capacitatii noastre de a iesi dintr-o anumita situatie.

 

2 Treptele sugereaza schimbari de perspectiva in ceea ce priveste un proiect sau, intr-un sens literal, treptele ce trebuie depasite. Mai semnifica si comunicarea de tip progresiv.

 

3 In ascensiunea spirituala, se constata existenta unei oarecare structuri ierarhice. Putem dobandi anumite lucruri atunci cand atingem un anumit nivel, iar fiecare dintre aceste niveluri trebuie adus la un anumit grad de perfectionare inainte de a putea trece la urmatorul.

Trepte – ai aspiratii bine fundamentate;- cobori- dificultati intr-o relatie sentimentala;- pe care cazi- esec financiar;- multe urcand- incurcaturi materiale, inselaciune;- urcand- succes major la slujba.

Trepte – de te vei visa cazand pe niste trepte, semn e ca vei umbla cu nebagare de seama si s-ar putea sa ai pagube.

Trepte , Vis cu Trepte , am visat Trepte , talmacire vis cu Trepte , interpretare vise cu Trepte , Trepte in vis, semnificatie Trepte in vis, ce inseamna daca visez Trepte , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Trepte , visez Trepte , am visat Trepte , semnificatie Trepte in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: