Semnificatia Traversare In Vis Semnifica

revolut50delei

Traversare

1 Cand visam ca traversam un drum, recunoastem o posibila situatie caracterizata de pericol, teama sau nesiguranta. Poate ca ne concentram toate fortele impotriva unei majoritati sau a unui lucru care ne depaseste puterile.

2 Din perspective psihologica, visul poate sugera intalnirea cu o situatie pe care nu o putem controla, ci dimpotriva, care ne poate controla ea pe noi. A traversa de-a lungul unui camp releva faptul ca am putea fi incercati de un sentiment de falsa siguranta, sau ca trebuie sa ne dezvaluim sentimentele.

3 Traversarea unui rau sau a unui abis adeseori se refera la moarte nu neaparat o moarte fizica, ci poate o schimbare spirituala.

Traversare , Vis cu Traversare , am visat Traversare , talmacire vis cu Traversare , interpretare vise cu Traversare , Traversare in vis, semnificatie Traversare in vis, ce inseamna daca visez Traversare , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Traversare , visez Traversare , am visat Traversare , semnificatie Traversare in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -