Semnificatia Transpiratie In Vis Semnifica

revolut50delei

Transpiratie

1 Daca in vis ne incearca un sentiment de teama sau de frica, manifestarea fizica a acestuia, precum pulsul accelerat al inimii sau transpiratia, poate lipsi cu desavarsire in timpul visului. Doar in momentul trezirii realizam faptul ca reactia noastra a fost si de natura flziologica.

2 Atunci cand in vis ne dam seama ca transpiram, percepem, de fapt, cu foarte mare acuitate faptul ca avem oarecare reactii la stimulii externi. Prin intermediul visului suntem avertizati asupra faptu- lui ca trebuie sa ne concentram atentia asupra emotiilor si sentimentelor noastre si sa incercam sa !e depasim.

3 Eforturile depuse in plan spiritual se pot manifesta ca reactii fiziologice cum ar fl transpiratia, lucru care poate fi considerat un indicator al cantitatii de energie consumata.

Transpiratie , Vis cu Transpiratie , am visat Transpiratie , talmacire vis cu Transpiratie , interpretare vise cu Transpiratie , Transpiratie in vis, semnificatie Transpiratie in vis, ce inseamna daca visez Transpiratie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Transpiratie , visez Transpiratie , am visat Transpiratie , semnificatie Transpiratie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -