Semnificatia Transparenta In Vis Semnifica

revolut50delei

Transparenta

1 Cand ceva este transparent in vis, este posibil sa sugereze vulnerabili- tatea, dar la fel de bine am putea fi conjtiend de unele intuitii pe care nu le avem in mod normal. A fi in interiorul unul balon transparent, de exemplu, sugereaza vizibilitate si vulnerabilitate, poate aparitia unor noi responsabilitati. Cand altcineva este in spatele unui scut transparent, se sugereaza ca acea persoana este departe sau nu este disponibila.

2 Cand in vis suntem constienti ca lucrurile din jur sunt transparente, descoperim propria abilitate de a vedea prin lucruri. Suntem capabili de discernamant.

3 Transparent in sens spiritual reprezinta onestitatea.

Transparenta , Vis cu Transparenta , am visat Transparenta , talmacire vis cu Transparenta , interpretare vise cu Transparenta , Transparenta in vis, semnificatie Transparenta in vis, ce inseamna daca visez Transparenta , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Transparenta , visez Transparenta , am visat Transparenta , semnificatie Transparenta in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -