Semnificatia Transformare In Vis Semnifica

revolut50delei

Transformare

1 Visele in care se petrec schimbari evidente sugereaza o posibila schimbare la nivelul constiintei. Un peisaj se poate schimba din intunecos in luminos (de la negativ la pozitiv), o persoana se poate schimba de la masculin la feminin, sau o imagine se poate metamorfoza in apa. Odata ce persoana care viseaza intelege ca schimbarea este una pozitiva, devine pregatita sa faca anumite schimbari in viata de zi cu zi.

2 Cand se petrece trecerea spre maturitate au loc mai multe transformari. Ele sunt deseori reprezen- tate in vise de secvente de imagini ilustrand schimbari rapide, precum un aparat care filmeaza o floare care se deschide.

3 Transformarea are loc in termeni spirituali atunci cand libertatea de a gandi sau de a actiona este indicata sau atunci cand impulsuri puternice sunt inlocuite de reactii mai slabe.

Transformare , Vis cu Transformare , am visat Transformare , talmacire vis cu Transformare , interpretare vise cu Transformare , Transformare in vis, semnificatie Transformare in vis, ce inseamna daca visez Transformare , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Transformare , visez Transformare , am visat Transformare , semnificatie Transformare in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -