Semnificatia Transfigurare In Vis Semnifica

revolut50delei

Transfigurare

1 Atunci cand ceva apare transfigurat in vis este sugerat faptul ca imaginea respectiva are o semnificatie mai puternica decat simbolul pe care il reprezinta. Transfigurarea presupune si o aura de lumina si, pentru ca acest lucru sa se intample, este nevoie de un scop divin sau cel putin special. Acest vis apare in perioadele de tranzitie din viata noastra.

2 Transfigurarea este un fenomen prezent in momentele de transformare a constiintei. Este ca o lumina care penetreaza personalitatea cuiva si o schimba. Cand apare in vise, ne face sa devenim constienti de o anumita permanenta a propriei constiinte. In stare de veghe, functioneaza ca un canal spiritual.

3 Din punct de vedere spiritual, acest gen de vise ne face sa intelegm ca suntem parte integranta a unui intreg.

Transfigurare , Vis cu Transfigurare , am visat Transfigurare , talmacire vis cu Transfigurare , interpretare vise cu Transfigurare , Transfigurare in vis, semnificatie Transfigurare in vis, ce inseamna daca visez Transfigurare , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Transfigurare , visez Transfigurare , am visat Transfigurare , semnificatie Transfigurare in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -