Semnificatia Totem In Vis Semnifica

revolut50delei

Totem

1 In vis, stalpul totemic poate sa faca legatura cu nevoia primitiva de protectie. Nu este vorba despre protectia asigurata de un parinte, ci de acele spirite a caror energie este destul de puternica incat sa o putem folosi chiar noi.

2 Cand un obiect este venerat si considerat a fi sacru, acest lucru denota ca obiectul respectiv este perceput ca o putere de sine statatoare. Un astfel de obiect este stalpul totemic. Cand ne apare in vise, trebuie sa privim mai atent spre acele aspecte ale vietii care se bazeaza pe un sistem de princi- pii, pentru a ne da seama daca le respectam cu adevarat.

3 Atat in sensul sau simbolic de putere protectoare, cat si ca imagine a spiritualitatii, totemul sugereaza ideea de putere si de tarie sufleteasca.

Totem , Vis cu Totem , am visat Totem , talmacire vis cu Totem , interpretare vise cu Totem , Totem in vis, semnificatie Totem in vis, ce inseamna daca visez Totem , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Totem , visez Totem , am visat Totem , semnificatie Totem in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -