Semnificatia Tortura In Vis Semnifica

revolut50delei

Tortura

1 Cand in vis ne apare o forma de tortura, inseamna ca dorim sa punem capat unei mari dureri, nu neaparat de natura fizica, ci mai degraba mentala si emotionala.

2 Daca noi suntem cei torturati trebuie sa acordam atende si celorlalte imagini din vis, pentru a descoperi care este semnificatia lor in viata de zi cu zi. Poate fi vorba despre o tendinta neconstientizata de a ne pune in postura de victima.

3 Tortura spirituala poate fi un conflict intre bine §i rau. Mai poate fi o chestiune de alegere intre doua actiuni posibile. Deseori, ideea de tortura in numele binelui suprem este o parte a procesului de maturizare.

Tortura , Vis cu Tortura , am visat Tortura , talmacire vis cu Tortura , interpretare vise cu Tortura , Tortura in vis, semnificatie Tortura in vis, ce inseamna daca visez Tortura , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Tortura , visez Tortura , am visat Tortura , semnificatie Tortura in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -