Semnificatia Topor In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Topor

 

1 Cand in vis ne apare imaginea unui topor, este foarte important sa stabilim daca este folosit impo- triva noastra sau daca noi suntem cei care facem uz de el. Daca cineva incearca sa-l foloseasca im- potriva noastra, simtim ca suntem amenintati de o putere care ne depaseste. Daca noi insine facem uz de topor, constientizam potentialul distructiv dinauntrul nostru.

 

2 Este acea parte din noi cu care nu ne putem confrunta decat intr-o maniera distructiva, un rau pe care trebuie sa-l taiem din radacina.

 

3 In plan spiritual, toporul simbolizeaza puterea, amenintarea si sacrificiul.

Topor – Un macelar care taie carne cu un topor este semn de noroc.Daca visezi ca cineva este atacat cu un topor, vei avea probleme financiare.Daca visezi ca unei persoane I se taie capul cu toporul este semn de dezastru.

Topor – neplaceri;- avand- forta de caracter;- ruginit- dezordine;- vazand- semn rau.

Topor , Vis cu Topor , am visat Topor , talmacire vis cu Topor , interpretare vise cu Topor , Topor in vis, semnificatie Topor in vis, ce inseamna daca visez Topor , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Topor , visez Topor , am visat Topor , semnificatie Topor in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: