Semnificatia Tombola In Vis Semnifica

revolut50delei

Tombola

1 Atunci cand visam ca participam la o tombola ni se sugereaza dorinta de castig sau de a fi pe primul loc, fara insa ca acest lucru sa implice eforturi din partea noastra, ci mai degraba noroc. A vinde bilete de tombola simbolizeaza nevoia noastra de a-i ajuta pe altii, in vreme ce organizarea unei tombole ilustreaza o activitate de grup din care fiecare are ceva de castigat.

2 Desi jocurile de noroc pot sa nu fie o activitate care sa se incadreze in normele de comportament ale visatorului, o tombola organizata in scop caritabil semnifica in vis o modalitate de a alunga temerile acestuia in legatura cu un anumit risc pe care si l-a asumat.

3 Din perspective spirituala, o tombola poate simboliza nevoia noastra interioara de a fi generosi, marinimosi, insa recunoastem fi riscurile pe care acest lucru le implica — de exemplu, vulnerabilitatea si increderea prea mare acordata ce- lor din jur. Poate sugera si nevoia de a ne increde in destin, in ce ne poate aduce acesta.

Tombola , Vis cu Tombola , am visat Tombola , talmacire vis cu Tombola , interpretare vise cu Tombola , Tombola in vis, semnificatie Tombola in vis, ce inseamna daca visez Tombola , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Tombola , visez Tombola , am visat Tombola , semnificatie Tombola in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -