Semnificatia Toaleta In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Toaleta

 

1 Pentru multi oameni, toaleta a fost asociata in mod frecvent cu murdaria si cu lipsa de respect. Dar exista si o asociere inevitabila cu sexualitatea. Astazi, simbolul este mult mai mult decat o notiune a intimitatii, este vorba despre capacitatea de a  reusi sa ne exprimam sentimentele in intimitate.

 

2 Daca visam o toaleta stricata, poate fi vorba despre un blocaj emotional. A merge la o toaleta care ne este nefamiliara inseamna ca ne aflam intr-o situatie al carei deznodamant nu il cunoastem. Cand curatam o toaleta murdara inseamna ca suntem gata sa renuntam la atitudinea pudibonda.

 

3 Din punct de vedere spiritual, toaletele sugereaza ca avem la dispozitie mijloacele cu care sa „eliminam mizeria“, adica sa indepartam aspectele negative din viata noastra.

Toaleta – Daca visezi ca vezi pe cineva intrand la toaleta inseamna ca va trebui sa dai bani cuiva, pentru persoanele nevoiase.

 Toaleta publica – Daca visezi ca esti intr-o toaleta publica inseamna ca te vei certa cu un vanzator.Daca visezi ca aluneci pe podeaua de la toaleta inseamna ca va trebui sa fii mai atent la detalii.

Toaleta , Vis cu Toaleta , am visat Toaleta , talmacire vis cu Toaleta , interpretare vise cu Toaleta , Toaleta in vis, semnificatie Toaleta in vis, ce inseamna daca visez Toaleta , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Toaleta , visez Toaleta , am visat Toaleta , semnificatie Toaleta in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: