Semnificatia Timp In Vis Semnifica

revolut50delei

Timp

1 Pentru ca timpul sa aiba o semnificatie in plan oniric, este necesar ca el sa fie masurat intr-un fel sau sa se foloseasca o perioada de timp pentru masurarea lui. De obicei, cel care viseaza este constient de trecerea timpului sau de faptul ca un interval de timp are o anumita insemnatate intr-un vis — ca parte dintr-un scenariu. De asemenea, in vis, timpul poate sugera o anumita perioada din viata cuiva. Orele din timpul zilei pot face trimitere la o perioada din viata celui care viseaza, dar, uneori, numarul este cel care conteaza (vezi si Numere). Cand trec mai multe zile (sau perioade mai lungi) inseamna ca s-a petrecut o activitate care nu este relevanta pentru noi. Dupa-amiaza indica un moment din viata cand ne putem folosi cu spor de experienta proprie. Seara sugereaza relaxarea specifica sfarsitului zilei. Mijlocul zilei indica faptul ca suntem pe deplin constienti de activitatile noastre. Dimineata simbolizeaza inceputul vietii si primele experiente. Noaptea poate sugera o perioada de depresie si de singuratate. Putem fi introspectivi sau doar in stare de repaus. Crepusculul poate indica in vis o perioada de nesiguranta si o posibila ambivalenta in privinta directiei noastre in viata. Mai poate insemna o perioada de tranzitie, posibil chiar catre moarte.

2 Atunci cand visam ca ajungem devreme la o intalnire, acest lucru sugereaza ca trebuie sa asteptam ca ceva sa se intample, inainte sa ne vedem mai departe de viata. Visul in care intarziem la o intalnire poate fi interpretat ca o lipsa de atentie la detalii sau ca o indiferenta fata de trecerea timpului. Atunci cand ne uitam la ceas, este un semn al necesitatii de a face ca timpul sa lucreze in favoarea noastra.

3 Moarte sau schimbare.

Timp , Vis cu Timp , am visat Timp , talmacire vis cu Timp , interpretare vise cu Timp , Timp in vis, semnificatie Timp in vis, ce inseamna daca visez Timp , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Timp , visez Timp , am visat Timp , semnificatie Timp in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -