Semnificatia Tigaie In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Tigaie

 

1 In vis, o tigaie sau o oala semnifica ingrijire si hranire. De asemenea, mai poate sugera o constructie mentala receptiva.

 

2 La fel cum un cazan poate fi interpretat ca un indiciu al proceselor de transformare, tot astfel o tigaie poate sugera abilitatea de a combina cateva „ingrediente“ pentru a obtine un lucru cu totul nou.

 

3 Ca intotdeauna, orice recipient este considerat un simbol al principiului feminin, in mod obisnuit in ipostaza sa ocrotitoare.

Tigaie – pierderi, cheltuieli;- avand- petrecere;- cumperi o- sa fii mai atent la serviciu;- de fier- te risipesti fara rost;- unt de- calitati bune;- speli o- te revolta o situatie imposibila.

Tigaie , Vis cu Tigaie , am visat Tigaie , talmacire vis cu Tigaie , interpretare vise cu Tigaie , Tigaie in vis, semnificatie Tigaie in vis, ce inseamna daca visez Tigaie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Tigaie , visez Tigaie , am visat Tigaie , semnificatie Tigaie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: