Semnificatia Testament In Vis Semnifica

revolut50delei

Testament

1 A visa un testament sau orice alt document legal reprezinta o modalitate prin care constientul poate sa ne impinga sa luam la cunostinta propriile nevoi interioare. Intocmirea unui testament reprezinta promisiunea pe care ne-o facem noi insine in legatura cu o actiune viitoare. De asemenea, imaginea testamentului mai poate avea conotatii secundare privind incercarea de a ne ingriji de per- soanele dragi noua. O mostenire lasata prin testament sugereaza nevoia de a ne analiza obiceiurile, caracteristicile si morala pe care le-am mostenit de la inaintasi.

2 Un vis despre un testament poate indica un moment in care totul trebuie facut ca la carte si cu un anumit grad de corectitudine. Este un joc de cuvinte care va va arata unde sa fiti sau ce sa faceti, de exemplu, va va determina sa actionati Din moment ce pentru multi intocmirea testamentului este o actiune finala, in vis ea poate simboliza constientizarea intrarii intr-o noua etapa a vietii.

3 Hotararea in termeni spirituali este reprezentata aici. Acest fapt mai poate sugera punctul culmi-nant al unei probleme cu care ne confruntam.

Testament , Vis cu Testament , am visat Testament , talmacire vis cu Testament , interpretare vise cu Testament , Testament in vis, semnificatie Testament in vis, ce inseamna daca visez Testament , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Testament , visez Testament , am visat Testament , semnificatie Testament in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -