Semnificatia Tentatie In Vis Semnifica

revolut50delei

Tentatie

1 Tentatia simbolizeaza conflictul dintre doua porniri. De pilda, in vis putem trai experienta unui conflict intre nevoia de a iesi in lume si nevoia de a ramane in siguranta propriului camin. Tentatia reprezinta alegerea drumului cel mai usor, care nu constituie insa, neaparat, si cea mai potrivita solutie.

2 Din punct de vedere intelectual, cand sunt mai multe variante in vederea unei actiuni, exista tendinta de a opta pentru cea care aduce satisfactie pe termen scurt. Ideea de a cadea prada tentatiei sugereaza faptul ca aceasta este mai puternica decat noi. Adesea, visele pot indica alegerea potrivita.

3 Tentatia este una dintre cele mai mari bariere spirituale pe care trebuie sa le depasim. Deseori, este un conflict intre Sine si Eu . Ispitirea lui Hristos de catre Satana este un exemplu edificator in acest sens.

 

Tentatie , Vis cu Tentatie , am visat Tentatie , talmacire vis cu Tentatie , interpretare vise cu Tentatie , Tentatie in vis, semnificatie Tentatie in vis, ce inseamna daca visez Tentatie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Tentatie , visez Tentatie , am visat Tentatie , semnificatie Tentatie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -