Semnificatia Templu In Vis Semnifica

revolut50delei

Templu

1 Adesea, in vise, templul poate simboliza propriul corp. Este vorba despre ceva care trebuie tratat cu grija si veneratie. Are, la nivel oniric aceeasi semnificatie ca si biserica, un lacas de cult inchinat preaslavirii unuia sau mai multor sfinti.

2 Din punct de vedere psihologic, acolo unde se afla un templu apare si un sentiment al veneratiei, asociat cu puterea creatoare. Poate cea mai importanta semnificatie in vise este aceea a necesitatii unui efort colectiv pentru ridicarea unui templu. Acest aspect se leaga de constientizarea numeroaselor fatete ale personalitatii noastre, care alcatuiesc un tot unitar.

3 In calitate de sanctuar al fiintelor umane, dar si ca loc al Divinului, templul reflecta frumusetea Cerului. Este un microcosmos (imagine la scara redusa) a ceea ce reprezinta, in fond, infinitul.

Templu , Vis cu Templu , am visat Templu , talmacire vis cu Templu , interpretare vise cu Templu , Templu in vis, semnificatie Templu in vis, ce inseamna daca visez Templu , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Templu , visez Templu , am visat Templu , semnificatie Templu in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -