Semnificatia Temnicer In Vis Semnifica

revolut50delei

Temnicer

1 A visa prezenta unui temnicer indica sentimentul ca suntem restrictionati intr-un anume fel, fie de propriile emotii, fie de personalitatea sau de actiunile unei alte persoane. Poate fi vorba si despre un simt al autocriticii si de un sentiment al instrainarii, care ne ingreuneaza mult incercarea de a duce la capat sarcinile noastre cotidiene.

2 Atunci cand ne aflam intr-o situatie fara iesire pentru noi, figura care ne apare in vise, adeseori ne da un indiciu despre felul in care am intrat in respectiva situatie. De exemplu, a trai in vis experienta inchisorii si, in acelafi timp, a fi tratat incorect de temnicerul nostru, indica, poate, nu doar ca am luat parte la propria noastra prindere in capcana, ci mai ales faptul ca am cazut victima circumstantelor pe care noi insine le-am creat.

3 Din perspectiva spirituala, este posibil ca cel care viseaza sa aiba sentimentul unui anume grad de dificultate in ceea ce priveste existenta sa spirituala.

Temnicer , Vis cu Temnicer , am visat Temnicer , talmacire vis cu Temnicer , interpretare vise cu Temnicer , Temnicer in vis, semnificatie Temnicer in vis, ce inseamna daca visez Temnicer , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Temnicer , visez Temnicer , am visat Temnicer , semnificatie Temnicer in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -