Semnificatia Telescop In Vis Semnifica

revolut50delei

Telescop

1 Cand folosim telescopul in vis, se sugereaza dorinta de a privi un anumit lucru mai de aproape. Telescopul mareste campul vizual si ofera o perspective mai clara asupra lucrurilor. Trebuie sa ne asiguram, totusi, ca nu este vorba despre lucruri vazute dintr-un singur unghi.

2 Daca folosim telescopul in vis, acest lucru poate insemna ca trebuie sa privim lucrurile atat pe termen lung, cat si pe termen scurt. Fara a lua in considerare perspectiva de ansamblu, este posibil sa nu reusim nici in planurile pe termen scurt. Dimpotriva, privind in perspectiva, putem obtine informatii care sa ne ajute sa trecem prin viata ghidati de coordonate precum „aici“ si „acum“.

3 Un aspect interesant este ca, din punct de vedere spiritual, telescopul poate semnifica arta clarviziunii – abilitatea de a percepe viitorul dintr-o perspectiva imediata.

Telescop , Vis cu Telescop , am visat Telescop , talmacire vis cu Telescop , interpretare vise cu Telescop , Telescop in vis, semnificatie Telescop in vis, ce inseamna daca visez Telescop , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Telescop , visez Telescop , am visat Telescop , semnificatie Telescop in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -