Semnificatia Taur In Vis Semnifica

revolut50delei

Taur

1 In vise, prezenta taurului simbolizeaza masculinitatea si fertilitatea. Mai poate indica si felul in care abordam sexualitatea masculina.

2 Taurul care ne apare in vis poate fi o revelare a propriei noastre incapatanari.

3 Imaginea acestui animal este pusa in legatura cu cea a zeitei lunii si, de asemenea, reprezinta semnul zodiacal al Taurului.

De obicei, prezenta taurului releva natura negativa a comportamentului nostru, care ascunde un caracter distrugator, teama sau furie. Cu toate acestea, intr-o acceptiune pozitiva, taurul este asociat cu pasiunea sexuala sau cu energia creativa. Uciderea unui taur sugereaza initierea intr-o lume a barbatilor maturi, care stiu sa isi stapaneasca instinctele, dar si imaginea asociata semnului zodiacal al Taurului.

Taur , Vis cu Taur , am visat Taur , talmacire vis cu Taur , interpretare vise cu Taur , Taur in vis, semnificatie Taur in vis, ce inseamna daca visez Taur , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Taur , visez Taur , am visat Taur , semnificatie Taur in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Taur -