Semnificatia Tacere In Vis Semnifica

revolut50delei

Tacere

1 Tacerea in vis poate sugera neliniste si acceptare. Putem astepta sa se intample sau nu un lucru. Daca o alta persoana este tacuta atunci cand ne asteptam de la aceasta sa vorbeasca, suntem de fapt nesiguri de modul in care acea parte din noi, reprezentata de celalalt personaj, va reactiona in viata reala.

2 Atunci cand tacem in vis, acest lucru semnifica faptul ca suntem incapabili de a da glas sentimen- telor sau ideilor noastre. Suntem inhibati fie de noi insine, fie de influentele exterioare.

3 Din perspective spirituala, tacerea reprezinta un spatiu in care nu se resimte absenta sunetelor. Multe ordine religioase respecta un legamant al tacerii, avand la baza ideea ca astfel se scabileste o apropiere mai mare de Dumnezeu. In vis, poate sugera ca avem nevoie de tacere si de retragere din lume.

Tacere , Vis cu Tacere , am visat Tacere , talmacire vis cu Tacere , interpretare vise cu Tacere , Tacere in vis, semnificatie Tacere in vis, ce inseamna daca visez Tacere , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Tacere , visez Tacere , am visat Tacere , semnificatie Tacere in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -