Semnificatia Surub In Vis Semnifica

revolut50delei

Surub

1 Semnificatia aparitiei unei astfel de imagini depinde de statutul nostru social. Pentru cineva care a comis o faradelege, acest cuvant semnifica gardianul inchisorii sau temnicerul, in vreme ce in argoul tinerilor acest cuvant sugereaza actul sexual. Astfel, surubul poate lasa loc diferitelor interpretari.

2 Suruburile sugereaza sarcini inutile. A insuruba doua bucati de lemn presupune ca intentionam sa construim ceva, sa ducem la capat un anumit lucru. Suruburile sunt considerate mai eficiente decat cuiele, semniflcatia fiind aceea ca ne implicam in constructia a ceva durabil. Trebuie sa ne apreciem acest tip de activitati.

3 Din perspective spirituala, cautam satisfactia muncii bine facute. De asemenea, exista o oarecare legatura si cu spirala (vezi si Figuri geometrice).

Surub , Vis cu Surub , am visat Surub , talmacire vis cu Surub , interpretare vise cu Surub , Surub in vis, semnificatie Surub in vis, ce inseamna daca visez Surub , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Surub , visez Surub , am visat Surub , semnificatie Surub in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -