Semnificatia Supunere In Vis Semnifica

revolut50delei

Supunere

1 Atunci cand in vis asteptam supunere din partea cuiva, ne constientizam de fapt puterea si autoritatea asupra acelei persoane. A visa ca trebuie sa fim supusi fata de altii inseamna o recunoastere a cunostintelor si a superioritatii acestora, a puterii pe care acestia au dobandit-o asupra noastra.

2 Daca ne aflam intr-o situatie neprevazuta de a ne supune unei persoane familiare, ne putem astepta ca in viitor sa avem o relatie mai buna cu aceasta, cu atat mai mult cu cat putem privi acea persoana intr-o alta lumina.

3 In sens spiritual, ascultarea presupune sa ne supunem in numele unui bine mai mare si, cu oarecare efort, supunerea fata de noi insine in plan spiritual.

Supunere , Vis cu Supunere , am visat Supunere , talmacire vis cu Supunere , interpretare vise cu Supunere , Supunere in vis, semnificatie Supunere in vis, ce inseamna daca visez Supunere , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Supunere , visez Supunere , am visat Supunere , semnificatie Supunere in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -