Semnificatia Supt In Vis Semnifica

revolut50delei

Supt

1 Atunci cand visam o imagine asociata suptului, aceasta semnifica o intoarcere la comportamentul specific copilariei si dependenta emotionala. A suge o acadea este o reprezentare care avertizeaza asupra nevoii noastre de satisfactie orala, care constituie o modalitate de calmare si de linistire. A suge un deget este un indiciu al unei nevoi fizice nesatisfacute.

2 Din perspectiva emotionala, cu totii avem nevoi ramase nesatisfacute din copilarie. Acestea se pot referi la dorinte neimplinite sau la nevoia de a ne simti impliniti si pot iesi la suprafata, manifestan- du-se in vise sub forma imaginilor referitoare la actul suptului.

3 Sarpele care-si inghite propria coada este o imagine foarte puternica ce sugereaza desavarsirea spirituala.

Supt , Vis cu Supt , am visat Supt , talmacire vis cu Supt , interpretare vise cu Supt , Supt in vis, semnificatie Supt in vis, ce inseamna daca visez Supt , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Supt , visez Supt , am visat Supt , semnificatie Supt in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -