Semnificatia Submarin In Vis Semnifica

revolut50delei

Submarin

1 Un submarin sugereaza profunzimea sentimentelor la care avem acces. De obicei, este vorba mai degraba despre adancurile subconstientului decat despre culmile spirituale.

2 Daca vrem sa ne simtim bine in propria piele, este necesar sa ne intelegem impulsurile venite din subconstient. Deoarece acestea poate face trimitere la un potential sentiment de teama, iar in unele cazuri si la nevoia de protectie, submarinul pare a fi imaginea potrivita pentru ca noi sa devenim constienti de aceste sentimente.

3 A visa un submarin poate duce cu gandul la ideea ca simtim nevoia spirituala de a patrunde in pro- funzimile emotiilor noastre.

Submarin , Vis cu Submarin , am visat Submarin , talmacire vis cu Submarin , interpretare vise cu Submarin , Submarin in vis, semnificatie Submarin in vis, ce inseamna daca visez Submarin , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Submarin , visez Submarin , am visat Submarin , semnificatie Submarin in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -