Semnificatia Streang In Vis Semnifica

revolut50delei

Streang

1 Atunci cand visam un streang inseamna ca percepem o anumita teama de a nu fi prinsi in lat, eventual de actiunile altor persoane. Suntem constienti ca putem crea o situatie dificila pentru noi. In mod traditional, un desen reprezentand streangul unui spanzurat semnifica o amenintare cu moartea si inca mai poate avea aceasta semnificatie, in vise. Moartea poate fi insa cea a unei laturi a personalitatii noastre.

2 Un streang, intocmai ca si hamul, capastrul si alte simboluri de constrangere, sugereaza imblan- zirea a ceva salbatic. Astfel, daca un tanar aflat pe punctul de a se casatori viseaza un streang, acest lucru indica teama de a nu fi in mod nedrept tinut in frau. In cazul in care o tanara care doreste sa se mute de acasa viseaza un streang, acesta simbolizeaza teama sa de a nu ramane pentru totdeauna in casa parinteasca. Streangul mai poate sugera si interdictia exprimarii libere a propriei persoane.

3 La un nivel elementar, streangul sugereaza o moarte violenta. Intr-un sens mai complex, poate re- prezenta liantul cu telul spiritual, valorificarea energiei spirituale.

Streang , Vis cu Streang , am visat Streang , talmacire vis cu Streang , interpretare vise cu Streang , Streang in vis, semnificatie Streang in vis, ce inseamna daca visez Streang , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Streang , visez Streang , am visat Streang , semnificatie Streang in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -