Semnificatia Strainatate In Vis Semnifica

revolut50delei

Strainatate

1 Un vis in care suntem plecati in strainatate sau pe cale de a pleca ne face sa intelegem sentimente- le pe care le avem fata de largirea orizonturilor noastre sau fata de schimbarile din viata noastra. Visele de acest gen pot avea legatura si cu credintele despre tara aparuta in vis (vezi si Locuri). Visam la libertate personala sau la capacitatea de a ne misca nestingheriti prin propriul univers.

2 Visul reflecta o nevoie psihologica de a evada sau de a scapa dintr-o anumita situatie. Poate ca ne indreptam spre ceva nou. Mintea noastra dispune de o capacitate extraordinara de a asimila noi in- formatii si experiente, capacitate manifestata de obicei la nivel subconstient. Apoi, prin intermediul viselor, ni se releva lucrurile pe care le-am asimilat sau actiunile pe care trebuie sa le urmam.

3 Din punct de vedere spiritual, a pleca sau a te afla in strainatate semnifica ocazia unor noi experi-ente spirituale.

Strainatate , Vis cu Strainatate , am visat Strainatate , talmacire vis cu Strainatate , interpretare vise cu Strainatate , Strainatate in vis, semnificatie Strainatate in vis, ce inseamna daca visez Strainatate , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Strainatate , visez Strainatate , am visat Strainatate , semnificatie Strainatate in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -