Semnificatia Sticla In Vis Semnifica

revolut50delei

Sticla

1 Intr-o anumita masura, interpretarea depinde de tipul de sticla pe care il observam in vis. Un biberon de sticla indica nevoia de protectie si ingrijire, dorinta de a fi ajutati sa crestem si sa ne dezvoltam. O sticla de bauturi alcoolice releva dorinta de a sarbatori sau de a pune stavila unui comportament excesiv, In vreme ce o sticluta de doctorii poate simboliza nevoia de a ne ingriji de sanatatea noastra. Sticla sparta indica fie esecul, fie un act de agresiune. Visele in care percepem prezenta sticlei indica bariere nevazute, dar foarte reale, pe care e posibil sa le ridicam in jurul nostru, pentru a ne proteja de relatiile cu alti oameni. De asemenea, aceste vise mai pot simboliza barierele ridicate de ceilalti sau acele aspecte ale fiintei noastre pe care le-am dezvoltat tocmai pentru a ne servi drept scut de protectie.

2 A deschide o sticla poate avea semnificatia resurselor interne de care dispunem, dar pe care ni le-am inabusit sau reprimat. Sticla sparta simbolizeaza ridicarea acestor bariere (vezi si (A) Sparge/ (A) Rupe). Spulberam acele sentimente care ne tin prinsi in capcana lor si facem trecerea spre un spatiu mai luminos, in care nu ne mai ingaduim sa construim obstacole. Sticla mata sau sticla afumata (de culoare gri-inchis) pot indica nevoia de intimitate si perspectiva complicata asupra unei anumite situadi din existenta noastra.

3 Sticla este un simbol al pantecelui: principiul continutului si al spatiului inchis ermetic.

Sticla , Vis cu Sticla , am visat Sticla , talmacire vis cu Sticla , interpretare vise cu Sticla , Sticla in vis, semnificatie Sticla in vis, ce inseamna daca visez Sticla , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Sticla , visez Sticla , am visat Sticla , semnificatie Sticla in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -