Semnificatia Sterilizare In Vis Semnifica

revolut50delei

Sterilizare

1 Sterilizarea unui obiect sugereaza o curatare in profunzime. Dorim sa ne debarasam de suferinte sau de experiente dureroase si suntem pregatiti sa facem efortul necesar pentru realizarea acestui lucru. „A steriliza” o situatie poate presupune indepartarea elementelor emotionale ale acesteia.

2 In cazul in care o femeie viseaza ca este sterilizata, fie printr-o operatie, fie intr-un alt mod, visul poate reflecta sentimentul sau de neputinta cauzat de statutul sau de femeie. In visul unui barbat, sterilizarea poate sugera insatisfactii sexuale sau indoieli legate de imaginea de sine.

3 In sens spiritual, sterilizarea are semnificatii ambivalente. Poate indica fie curatenia spiritului, fie un aspect al sinelui incapabil sa se maturizeze.

Sterilizare , Vis cu Sterilizare , am visat Sterilizare , talmacire vis cu Sterilizare , interpretare vise cu Sterilizare , Sterilizare in vis, semnificatie Sterilizare in vis, ce inseamna daca visez Sterilizare , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Sterilizare , visez Sterilizare , am visat Sterilizare , semnificatie Sterilizare in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -