Semnificatia Statuie In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Statuie

 

1 Statuia sugereaza o latura rece, indiferenta a naturii umane. Este posibil sa admiram sau sa iubim o anumita persoana si sa nu obtinem din partea acesteia un raspuns pe masura.

 

2 Exista o latura copilaroasa a omului care simte nevoia sa priveasca admirativ sau cu respect pe cineva, iar acesta poate fi reprezentat in vis sub forma unei statui. Uneori, statuia poate simboliza o idee sau un concept, nu neaparat o persoana. Pentru interpretarea visului, este important sa identificam persoana sau obiectul care sunt reprezentate printr-o statuie.

 

3 Din perspective spirituala, pe masura ce facem progrese, constientizam ca unele lucruri care aveau o anumita valoare pentru noi, de exemplu, o relatie, si-au pierdut importanta. Este „moarta“, prin urmare impietrita. In acest sens, daca statuia revine la viata, acea relatie poate fi salvata.

Statuie – Dragostea ta va fi respinsa;- admiram- ganduri mari, pretuire;- contemplam- dorinta de iubire;- de bronz- esti influientabil, ai lipsa de vointa;- de marmura- esti o persoana capabila de autocontrol si responsabilitate;- imbratisam- succes obtinut cu greu;- noi suntem- dorinte sexuale;- prabusita- dorinte irealizabile;- restaurezi o- ajutor la serviciu;- vazand ca este frumoasa- ganduri mari;- visand ca esti tu- vei fi pretuit la serviciu.

Statuie , Vis cu Statuie , am visat Statuie , talmacire vis cu Statuie , interpretare vise cu Statuie , Statuie in vis, semnificatie Statuie in vis, ce inseamna daca visez Statuie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Statuie , visez Statuie , am visat Statuie , semnificatie Statuie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: