Semnificatia Stare de ameteala In Vis Semnifica

revolut50delei

Stare de ameteala

1 Atunci cand in vis suntem cuprinsi de o stare de ameteala, stabilirea cauzelor ce stau la originea producerii acesteia se poate dovedi un aspect important. A fi beat poate indica pierderea contro- lului, in vreme ce o alterare a starii de constienta indusa de droguri sau de substante medicamen- toase poate sugera o modificare intervenita la nivelul perceptiei asupra lucrurilor.

2 Schimbarea survenita la nivelul starii de constienta indusa de consumul anumitor substante poate fi reflectata in reprezentari onirice. Un lucru sau o situatie care sufera schimbari tinde sa dea nastere unor manifestari depresive, sugerand dorinta de a lasa loc atitudinilor negative in existenta noastra, sau, uneori, se poate dovedi euforica, relevand capacitatea noastra de a atinge o stare similara unui gen de delir.

3 Exista un anumit tip de stare euforica incercata insa doar in anumite etape ale dezvoltarii spirituale. Aceasta isi face de obicei aparitia pe masura ce trecem de la un nivel de constiinta spirituala la altul si se datoreaza unui influx spontan de energie noua.

Stare de ameteala , Vis cu Stare de ameteala , am visat Stare de ameteala , talmacire vis cu Stare de ameteala , interpretare vise cu Stare de ameteala , Stare de ameteala in vis, semnificatie Stare de ameteala in vis, ce inseamna daca visez Stare de ameteala , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Stare de ameteala , visez Stare de ameteala , am visat Stare de ameteala , semnificatie Stare de ameteala in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -