Semnificatia Stanca In Vis Semnifica

revolut50delei

Stanca

1 Visul in care apar imagini ale unor stanci sugereaza stabilitate in lumea reala. Atata vreme cat ne aflam pe teren sigur, vom reusi sa supravietuim. De asemenea, trebuie sa constientizam nevoia de a fi fermi si de neclintit, ca o stanca, si sa nu ne lasam indepartati de la telul nostru. O stanca pe malul marii ne aminteste de vremuri frumoase, lipsite de griji. Prezenta pe marginea unei stanci in vis ne poate avertiza de un pericol. Suntem nevoiti sa luam o decizie in privinta modului de abordare a unei situatii si poate chiar sa ne pregatim pentru eventualitatea asumarii unui rise. Adesea, infruntam necunoscutul, iar visele noastre il transpun in astfel de imagini.

2 La nivel intelectual, stancile simbolizeaza siguranta, detasare, rigiditate etc. Trebuie sa identificam aceste atribute in noi insine pentru a ne putea cunoaste mai bine. Poate ca in vis ne aflam „intre ciocan si nicovala“, intr-o situatie dificila. Din punct de vedere psihologic, semnificatia ar putea fi si aceea a unei actiuni pe care trebuie sa o intreprindem si care fie ne poate aduce la limita rabdarii, fie ne poate impinge atat de departe incat sa fim nevoiti sa ne depasim temerile si spaimele si abia apoi sa putem trece mai departe, dincolo de propriile noastre limite.

3 In plan spiritual, la un moment dat vom fi nevoiti sa depasim o bariera pentru a putea ajunge intr-un loc de refugiu. De multe ori, aceasta apare ca un obstacol stancos. Doua stanci printre care trebuie sa trecem au aceeasi semnificatie ca doi stalpi, adica aceea de tranzitie de la o stare la alta. Marginea unei stanci simbolizeaza un pas in necunoscut.

Stanca , Vis cu Stanca , am visat Stanca , talmacire vis cu Stanca , interpretare vise cu Stanca , Stanca in vis, semnificatie Stanca in vis, ce inseamna daca visez Stanca , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Stanca , visez Stanca , am visat Stanca , semnificatie Stanca in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -